Ahneus on vallannut poliitikot! Puoluetuki, vaalituki, osakekaupat ja nyt oman palkan korotus minimissään n. 400 €/kk.

Ei ole vuottakaan kun Lapin poika uhosi eduskuntatalon rappusilla, että ei kukaan tule toimeen 800 €/kk vaikka minimi toimeentulotuki on hitusen yli 400€/kk. Minimi toimeentulotuella elää suomessa moninkertaisesti se määrä, joka ongelmajätelaitoksella nostaa palkkojaan. Jos poliitikko ovat todellakin noin kaukana kansasta niin vaihtakoon edes puoluetta!

Vihreät pitävät taksia julkisena kulkuneuvona ajaen yli 5 000 € taksilla Helsingissä vuodessa. Kansanedustajia mukamas? Moni ei edes tienaa niin paljoa, kun jotkut käyttää taksiin!

SDP ei edes tiedä, että työmarkkinamaksut pitäisi käyttää työttömien työnhakijoiden auttamiseksi eikä puolueen tukemiseen saati presidentin pönkittämiseen.

Keskusta haluaa maksaa risusta enemmän kuin viljasta - maataloustukea tämäkin?

Kokoomus poistaa työnantajilta Kela maksut ja maksattaa ne tulevilla veronmaksajilla!

On todella kummallista, että joku viittii edes vastata mielipidekyselyyn: Mitä puoluetta tai ehdokasta kannattaisit, jos nyt olisi eduskuntavaalit. Tyhjän saa pyytämättäkin, mutta äänestämällä ei saa kuin kunnan ja valtion kukkarolles!

Ennen mentiin hattu kourassa pankinjohtajan juttusille tai katsastuskonttoriin. Nyt siellä tarjotaan kahvia ja arvostetaan asiakasta. Toisin on Kelassa - KVG:sta on vastaus !

Mutta suomalainen menee vaaliuurnille kävellen, kun julkiset ei toimi, rahaa ei ole taksiin, tietokoneeseen ei ole varaa, puhumattakaan internetistä, mutta isänmaan asialla ollaan! Tyhjä vaalilippu tai protestiääni ....  on ainoa vaihtoehto.

Kumpa keväällä 2011 ei kukaan äänestäisi - Suomi säästäisi sievoisen summan! Valitettavasti näyttää siltä, että yksikään poliitikko ei tiedä, että suomessa on vielä ihmisiä, jotka osaavat käyttää omaa päätään ja muistavat asioita vielä vuodenkin takaa!

Arvoisat kansanedustajat: Teidän tekonne kertovat enemmän teistä, kun teidän sananne - niitä ei enää jakseta kuunnella tai niille vain nauretaan! "Se joka selittää - on tappiolla" Harmi, että teidän mukana on mennyt uskottavuus koko Suomaiselta demokratialta niin eduskunnassa kuin kunnissakin!

t.jörö